været forrygende. Først vinder JOURNEY OF DREAM et 2.925 meter løb i Cagnes – sur – mer til € 14.850,00 i tridm 1.14.3 og så gør vores 2 stjerner hos Troels Andersen rent bord i et udtagelsesløb til KGBs minne, GILMORE TROT/Marika Eriksson vinder skarpt fulgt af SUNE HANSEN på ELDORADO på 2den pladsen. sek 90.000,00 i samletpræmier. Begge er derved kvalifiseret til finalen (1ste præmie sek 150.000) på Jægersro den 3 sept., samme dag afvikles det svenske Derby. GILMORE TROTS tid blev så flot som 1.12.0.

Igår aftes løb GRAND ART en godkendt 4plads til € 2.960,00 i den fine tid 1.11.3 for 2.0o0 meter.

KISS WOOD er ikke rigtig kommet igang endnu. La Capelle i et 3 års løb endte hesten på en 4de plads til € 1.440.

KASSIDY KID gør det betydeligt bedre. Et autostart løb på Enghienmed det 400 meter lange opløb opnåede den en flot 2den plads til € 11.500. Det bliver en hest vi forventer os meget af.

GRAND ART er ikke rigtig kommet igang efter sin operation for tarmslyng. Et løb den 15 juli på Enghien blev til en 6te plads € 1.500, videre på Vincennes atter en 6te plads til € 1,500.

GIANT DESIGN gør det ganske når vi endelig finder et løb, som er svært på grund af densd lave præmiesum. Den 8 juni på Vincennes løb den een flot 3ddie plads hjem til € 6.440. Den fortsatte senere på Enghien hvor den blev nr 4 til € 3.280 og endelig

kom JOURNEY OF DREAM med sin første sejr som den hjemførte meget overraskende på Cagnes-sur-mer € 14.850.

I Danmark lykkedes det JACKS CROSS at hjemføre en sejr til kr 7.500,00 hvilket skete på Skive trav i et 2.140 +20 mtr løb.

I SVERIGE går det endnu bedre. Først vinder TOSCANA SOUTHWIND et hoppeløb til sek 25.000 for senere på sprintermesterdagen i Halmstad at blive kørt ned med en efterfølgende senekade. Stjernen ELDORADO er blevet ustyrlig. Først bliver han nr 2 på Solvalla til sek 30.000 for senere på Halmstad i et amatørløb at blive nr 1 til sek 125.000. GILMORE TROT som ligeledes fik klippet benene på Halmstad tog senere revance i et lærlingeløb på Axevalla og blev nr 1 til sek 110.000.

Begge deltager de iaften på Solvalla i et udtagelsesløb til KGB s Minne med finale på Jægersro på Derbydagen. Det er løb 5 kl 19.30 med spor 5 og 2.

I week – enden kommer flg heste til start i Frankrig:

på Enghien den 15. ds GRAND ART , KASSIDY KID og måaske GIANT DESIGN og den 16. ds kommer KISS WOOD til start enten i La Capelle eller Lignieres en Berry. Herom senere når startlisterne foreligge.

I juni måned blev TOSCANA SOUTHWINS/TROELS ANDERSEN en flot vinder af et hoppeløb på Rättvik. Senere også i begyndelsen af juni måned blev GIANT DESIGN/F LAGADEUC nr 3 i et løb på Vincennes, € 6.440,00. Dagen efter blev KASSIDY KID/F NORVARD ligeledes nr 3, € 7.400,00.

Efter en flot 2den plads fik ELDORADO i amatørernes Elitesprint (1.640 mtr.) en flot og overlegen sejr (i ny rekord 1.11.7) på HALMSTAD sprintermesterdag. Dyrlægen og amatørkusken Sune Hansen førte hesten til sejren.

Tirsdag i denne uge lykkedes det for Birger Jørgensen at føre JACKS CROSS til sejr i et 2.140 + 20 mtr på Odense Væddeløbsbane.

I aften starter JACKS CROSS/Birger Jørgensen i Aalborg løb 8/2.140 mtr med startspor 5. En lille trio.

På torsdag starter på Rättvik TOSCANA SOUTHWIND/Troels Andersen i et hoppeløb med snorestart, 2.140 + 20 mtr. En god trio.

Fredag på Lunden finder vi JUVENTUS/Rene Jonassen, i løb 3/2.000 + 20 metermed startnr 4 i volten. Vi ¨åber påen god præmie.

Ligeledes på fredag kommer der 2 heste til start på Vincennes i Frankrig, nemlig JOURNEY of DREAM og GIANT DESIGN. løbene er ikke programsat endnu.

I torsdag lagde ELDORADO/Elias Strandberg i Guldklokken på Solvalla og det blev til en flot 2den plads, sek 30.000,00.  Om fredag var jeg på plads på Vincennes og så et overraskende godt løb fra GIANT DESIGN/F Lagadeuc, hvor den løb sig til en flot 3die plads og € 6.440,0o0 i præmie. Knap så godt gik det Gilmore Trot/Troels Andersen om lørdagen, hvor den måtte nøjes med en 5te plads.

GRAND ART/Mottier om lørdagen på ENGIEN sluttede uplaceret. Samme dag og sted gik til gengæld  KASSIDY KID/F NIVARD et godt løb og sluttede af på en 3die plads € 7.400,00

 

GILMORE TROT med Troel Andersen løb en flot 1 ste plads i et 2.140 meter løb på Rättvik og på Lunden fik JUVENTUS en godkendt 3die plads.

På fredag deltager ELDORADO på Solvalla i et ungdomsløb. Løb 3/2.140 mtr , Elias Stranberg som kusk og startspor 4. En god trio, hvis han kan tumle hesten.

Samme aften starter GIANT DESIGN på Vincennes. Løbet er ikke programsat endnu. Om lørdagen starter GILMORE TROT på Bollnäs, også her en god trio. Og i Frankrig samme aften på banen Enghien starter GRAND ART OG KASSIDY KID, begge løb er dog heller ikke programsat.

Det har været en svær tid efter Ritas bortgang, men nu er jeg klar igen til at holde vores hjemmeside upto date igen.

Indeværende uge begyndte med JOURNEY OF DREAM på banen i Vichy. Den var klar indtil den i slutningen af løbet blev påkørt med flere hudafskrabninger til resultat. Alligevel holdt den sig i trav og sluttede som nr 6.

Efter 6 mdrs pause tog GILMORE TROT idag en flot sejt i Rättvik. Spids og slut i 13.9 efter en åbning i en 10 fart.

Imorgen starter ELDORADO i Lille Harpers på Solvalla løb nr 6/3.180 m med program nr 9 . (nr 2 i sidste volte) Træner Troels Andersen tror på en god trio.

Samme dag starter GIANT DESIGN på Vincennes. Løb nr oplyser vi lidt senere idag.

Lørdag den 27 ds. finder vi vores nyerhvervelse TOSCANA SOUTHWIND i Diamantstoets finale, V 75-2.  LØB 6/2.140 VOLTE med program nr 7 (springspor) . Her tror træneren ligeledes på en god trio.

Samme dag på Fyn finder vi HEKLA i løb 4/2.140 m med spor 3. Også her tror træneren René Jonassen på en god trio.

Igår den 31 december lukkede min hustru Rita for sidste gang sine øjne. Hun lagde i 2006 navn til vores væddeløbsstald STALD RITA og hun var en meget entusiastisk og medlevende tilskuer når vore heste var i løb både i Danmark og også i Sverige. Vi havde sammen mange dejlige ture og oplevelser sammen når vi kørte fra væddeløbsbane til væddeløbsbane. Hun elskede alle vores heste. De sidste 10 år kæmpede hun med et dårligt helbred, som langsomt blev dårligere. Hun var en god kammerat og hustru, elskede sine børn og børnebørn selvom det sidste år var en svær tid.

Æret være min hustrus minde , hun vil blive savnet.

Din mand Jørgen

I en monté debut på Aalborg Væddeløbsbane fik FOSSA/FLEMMING JENSEN en flot 1ste plads.

KANSAS LOBELL/RENE KJÆR forsøgte det samme, men måtte tage til takke med en godkendt 2den plads.

I Eskilstuna igår den 13 ds. så det ud til at træner Troels Andersen er ved at få D Ds REDEMPTION op i gear. Fra spor 12 løb den et godkendt 2.140 meter løn i 1.13.2.

Ugen sluttede af med et løb på Vincennes med IF I TELL YOU/ERIC RAFFIN på en 3die plads (€ 8.540,00).

Stalden er i mellemtiden blevet udvidet med et par nye 2 åringer.

I Danmark har vi købt en 2-årig hingst ved navn JUVENTUS e, S J CAVIAR, hesten er gået i træning hos RENE JONASSEN.

I Frankrig har udvidet med den 2-årige hingst KASSIDY KID e. Goetmals Wood , som er gået i træning hos ERIK BONDO og endelig

den 2-årige hingst KISS WOOD e. Fabolous Wood, som er gået i træning hos JARMO NISKANEN.

Måske har vi glemt at vores 4-årige hoppe LA BELLISSIMA BOKO har skiftet træner fra Troels Andersen i Gävle til Joakim Lövgren, Jägersro. Grundet til skftetb er Troels egen anbefaling fordi han ikke kan komme overens med hesten.