Om Stald Rita

Enjoy DR2 gav Jørgen Jensen appetit på travsporten

Den daværende andelshest Enjoy DR2 blev Jørgen Jensens indgangsvinkel til travsporten. Han købte to af de lige ved 900 anparter til stykprisen 300 kroner. Enjoyen viste stort talent og stod foran derbyprøverne, da hesten brækkede benet under træningen.

Ikke ligefrem den bedste begyndelse men Enjoy DR2 kom tilbage. Dog aldrig på det niveau som i fireårssæsonen, hvor hesten blev den første og hidtil eneste hest, som tilføjede jævnaldrene Essex et nederlag inden sidstnævnte måtte aflives.

Jørgen Jensen og hans hustru blev så tændte på travsporten, at man senere valgte at købe egne heste. Den første i oktober forrige år. Og nu her godt 15 måneder senere står Jørgen Jensen og hans hustru, allerede med et stort, og spændende hestehold.

– Jørgen og jeg har stor fordel ved vort kendskab til Frank Kjelde. Frank er meget dygtig til at finde de rigtige heste. Han og Jørgen var her sammen i weekenden den 26. og 27. januar for at kigge på en gård i Frankrig, fortsætter Jeppe Juel.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg meget gerne vil have en gård i udlandet, hvor der findes mulighed for at have heste opstaldet. En gård som vel mærke er vores. Noget jeg også har drøftet med min kollega Bo Westergård, oplyser Jeppe Juel.

 

Af Carsten Bundgaard, februar 2008