Trænere hos Stald Rita

Morten Juul

Morten Juul (f. 1976) startede med amatørlicens som 16-årig og vandt flere amatørchampionater de efterfølgende år, hvor han også tog en maleruddannelse. Det var dog hestene, der trak.

I 2005 startede Morten Juul som træner. Han har de heste hjemme på gården og i stalden på Skive Trav. Det er primært de yngre heste som står på banen, da de har behov for at lære banen at kende.

Stald Rita har i mange år haft en samarbejde med Skive-træneren, der har en enkelt hest i træning for Stald Rita på nuværende tidspunkt. Det er Jacks Cross, der får havren serveret hos Morten Juul.

Troels Andersen

Troels Andersen (f. 1980) har været træner i det svenske i mange år, og er af Stald Ritas forholdsvise nye trænere.

Med hjemmebane på Gävle driver Troels Andersen sin stald, hvor Stald Rita har fire heste i træning. Det er Eldorado, Gilmore Trot, Luke Combs samt Toscana Southwind.

René Jonassen

René Jonassen (f. 1969) er, som mange andre travtrænere, også “arveligt belastet”, som søn af amatørkusken Kaj A. Jonassen. Efter et praktikophold hos Arvid Olsen i 10. klasse, var “Jonas” ikke længere i tvivl: Han ville være travtræner!

Efter skolen fik “Jonas” i 1985 job som staldmand hos Arvid Olsen, hvor han var i 14 år. Det blev blandt andet til tre landschampionater for jockeyer (1997-99) samt et par jockeychampionater på Skovbo og NFT. Han vandt desuden Fini Els Jockeymesterskab.

Det blev til ca. 160 sejre som jockey inden René Jonassen d. 1. januar 2000 tog springet og startede som selvstændig med stald på Skovbo.

På nuværende tidspunkt har René Jonassen tre heste i træning for Stald Rita. Det drejer sig om femårige La Bellissima Boko, fireårige Hekla samt treåringen Juventus.

Erik Bondo

Erik Bondo er danskfødt, men finsk gift. Fynboen slog sig ned træner i Italien for mange år siden. Faktisk har danskeren været i støvlelandet siden 1992, og har desuden haft en filial i Frankrig de senere år.

Den dansk/italiensk træner har fejret flere triumfer på den internationale scene, men det er også blevet til en storsejr i hans fødeland. I 2008 stod har således bag træningen af Copenhagen Cup-vinderen Ghibellino.

På nuværende tidspunkt har Erik Bondo hele syv heste i træning for Stald Rita. Det drejer sig om D D’s Redemption, Giant Design, Grand Art, If I Tell You, Journey Of Dream og Kassidy Kid, der alle står i det franske samt Dontpaytheferryman, der står i Italien.

Jarmo Niskanen

Jarmo Niskanen har Kiss Wood i træning for Stald Rita.