Trænere hos Stald Rita

Morten Juul

Morten Juul (f. 1976) startede med amatørlicens som 16-årig og vandt flere amatørchampionater de efterfølgende år, hvor han også tog en maleruddannelse. Det var dog hestene, der trak.

I 2005 startede Morten Juul som træner. Han har de heste hjemme på gården og i stalden på Skive Trav. Det er primært de yngre heste som står på banen, da de har behov for at lære banen at kende.

Stald Rita har i mange år haft en samarbejde med Skive-træneren, der har to heste i træning for Stald Rita på nuværende tidspunkt. Det er Juventus samt Jacks Cross, der får havren serveret hos Morten Juul.

Troels Andersen

Troels Andersen (f. 1980) har været træner i det svenske i mange år, og er af Stald Ritas forholdsvise nye trænere.

Med hjemmebane på Gävle driver Troels Andersen sin stald, hvor Stald Rita har fem heste i træning. Det er Eldorado, Gilmore Trot, Hekla, Luke Combs samt Toscana Southwind.

Erik Bondo

Erik Bondo er danskfødt, men finsk gift. Fynboen slog sig ned træner i Italien for mange år siden. Faktisk har danskeren været i støvlelandet siden 1992, og har desuden haft en filial i Frankrig de senere år.

Den dansk/italiensk træner har fejret flere triumfer på den internationale scene, men det er også blevet til en storsejr i hans fødeland. I 2008 stod har således bag træningen af Copenhagen Cup-vinderen Ghibellino.

På nuværende tidspunkt har Erik Bondo hele tre heste i træning for Stald Rita. Det drejer sig om Giant Design, Grand Art samt Kassidy Kid.

Jarmo Niskanen

Jarmo Niskanen har Kiss Wood i træning for Stald Rita.

Evelina Månsson

Evelina Månsson har Global Daretowin i træning for Stald Rita.