NEIL ANDOVER/RENÉ KJÆR (foto) i løb 6 på AALBORG VÆDDELØBSBANE fik hullet for sent men endte alligevel på en godkendt 4plads i 1.17.2/2.100 mtr.

LAUGHING STOCK/JEPPE JUEL på JVB fik endnu et løb i kroppen på en møgbane og en distance, som nok er for kort til hesten. Endte i det lille på en 4plads i 1.18.6/1.800 mtr.

NÄRBY KALABALIK/ULF OHLSSON i GÄVLE fik efter en hård åbning tilkæmpet sig en fin 3plads i 1.28.4/2.140 meter.

Og endelig fik "RØDE", SAVE YOUR LOVE/JEPPE JUEL en godkendt 3 plads på LUNDEN. Et voltestartsløb over 2.000 meter. Et svært startspor 5 og stadig med manglende rutine var JEPPE JUEL sværet tilfreds. Travet er blevet bedre og med et par løb mere så bliver hesten også mere starthurtig. Nu må vi om MORTEN JUUL vælger et par løb inden vinterhiet eller den går direkte i hi allerede nu. Men en spændende hest som vi tror kan udvikle sig til en tophest.