Efter et års avlsarbejde med bedækning af ialt 10 hopper hos Kurt M Hansen på Bornholm vender TEASER ELEGANCE tilbage til hovedlandet hos PER NIELSEN, Havredalsvej 2, 7470 Karup.
Her vil TEASER ELEGANCE sammen med TYCOON BOKO stå til rådighed som avlshingste.
TEASER ELEGANCE var hesten der imponerede hele det skandinaviske travpublikum ved sin enorme styrke og speed.
Hesten vandt 7 V-75 SEJRE fra Broncedivisionen til Gulddivisionen på under 1 år. Hesten satte bl.andet banerekord på Mantorp i 1.11.5 på1.609 meter. Den vandt Kalmersund-Pokalen, stayerløbet over 3.140 meter i tiden 1.14.0 samt blev 2er i Harper Hanovers slået knebent på målstregen.
TEASER ELEGANCE havde alt for at være en top væddeløber, desværre blev hesten alvorligt gaffelbåndsskadet op til sit livs største opgave, nemlig ÅBY STORE PRIS.
Den skade kom desværre til at sætte punktum for hestens karriere omend vi prøvede at få ham klar igen.
Åke Svanstedt udtalte mens hesten var på toppen  at han ikke havde sat bag mange heste med så mange forcer.. og det kommer fra en træner som har lavet verdensstjerner på samlebånd. Hestens oppasser Ulf Andersson tilføjede at det var den bedste hest han nogensinde havde trænet.
Vi håber at TEASER ELEGANCE kan videregive nogle af disse ting i avlen.. og sker det så glæder vi os meget til at se hans afkom på banerne de kommende år. Hesten er tilmeldt DANSK AVLSLØB.
Pris kr 4.000,00 ex. moms.. rabat ved flere hopper.
PER NIELSEN træffes på mobil nr 2215 5148.