Vi havde hele 3 heste til start igår lørdag. Et lunchløb på DANNERO i Sverige med sæsondebut af NäRBY KALABALIK/JAN OVE OLSEN, som helt efter bogen fik kørt et perfekt løb efter 3 mdrs.pause. Tog spids og slap til 1-favoritten. Desværre kom hullet for sent og paret sluttede med kræfter i behold på en godkendt 4plads i 1.28.8.

LAUGHING STOCK/EIRIK HØITOMT i et stayerløb på KLOSTERSKOGEN fik et helt forkert løb og sluttede som sidst i feltet. Fik som eneste hest i sidste volte hurtigt fat i feltet, men midtvejs i løbet syntes kusken det gik for langsomt og rykkede derfor voldsomt op igennem feltet, men endte desværre som første hest i 2 række. Om det var for hårdt eller der var lidt i halsen skal være usagt.

MALT WHISKY/JEPPE JUEL reddede dagen ved at vinde en overraskende sejr på FYN i et 2.140 meter løb med kun 6 heste. “Eksperterne” havde helt overset hestens chancer og det skal de blive ved med, så vi kan få så fine vinderodds som 6,38. Fra start blev paret fanget som ene hest i anden række. JEPPE JUEL valgte klogt at bakke til en position som sidste hest. Fik i slutfasen lidt trækhjælp og med sin fine spurt blev det til en flot sejr i 1.17.0. Det fortæller lidt om upåagtede MALT WHISKY at den på trods af manglende tempo fra bagerste position alligevel kan overspurte de øvrige felt og vinde. Tillykke til TEAM JEPPE JUEL.