LUNDEN d. 6. april:

Løb 6/2.000 med 20 meters tillæg finder vi HARAS du PIN/RENÉ JONASSEN.  JEPPE JUEL var oprindelig meldt på som kusk, men har meldt forfald.

Hesten har program nr. 6, som første hest i anden volte. Vi håber på en god ryg og at ekvipagen først angriber ind på opløbssiden. Sker det og kan kusken holde hesten til ilden tror vi på en god trio og en lille vinderchance.

Løb 7/2.000 med program nr. 9 har vi LAREDO KING/RENÉ KJÆR. Den bliver svær. Mange gode heste og spor 9 borger ikke for en topplacering. Vi håber på en præmie og en meget lille trio placering.

AALBORG d. 7. april:

Så går turen til AALBORG allerede om søndagen d. 7. april. VÆSTERBO PARADISE har dristet sig til at deltage i AALBORGS FORÅRSKLASSIKER. Løb 8 over 2.100 meter med startnr 8.  Der er rigtig gode penge at køre om så vi håber der bliver god køring så hesten kan slå til med sin gode afslutning, men med 3 stk Flemnming Jensen heste, så bliver den rigtig svær. Nogen synes det var uintelligent at tilmelde VÆSTERBO PARADISE, men vi får se.