I forbindelse med lørdagstrav uden totospil er SKIVE TRAV vært for fremvisning af flere af egnens avlshingste. Vi har valgt at fremvise vor 2 avlshingste, som begge står hos PER NIELSEN.

TYCOON BOKO, den sorte perle, som Henrik Dyhrberg engang døbte hesten. Den vandt 2 norske V 75 løb inden den fik en seneskade. Hesten imponerede alle med sin fantastiske slutfinish og en fremtoning med knejset nakke, når den blev præsenteret for publikum.  TYCOON BOKO første afkom WATCH ME TYCOON/MORTEN JUUL med programnr. 7  kan ses i dagens “Babyløb”. TYCOON BOKO er et godt valg.  Dækker naturligt.

TEASER ELEGANCE (foto) engang de svenske V 75 løbs “darling”. Vandt ialt 7 V 75 løb og imponerede med sin meget lange og fantastiske slutpeed.  Beherskede sprinter, mellem og stayerdistancen. Kunne gå fra ryg, spids og “dødens”. En helt igennem all-round traver. TEASER ELEGANCE vil være et kanonvalg, stor og imponerende flot. Dækker naturligt.

Begge heste er tilmeldt Dansk Avlsløb.

Begge heste kan besigtiges i staldene hos travtræner “MORTEN JUUL”.

PER NIELSEN kan kontaktes på mobil nr  2215 5148.