LAREDO KING (foto) på SØRLANDET d. 28.. april gik et godt løb og fik en 3plads til nok 6.000. 2.640+40 volte i 1.18.0

SAVE YOUR LOVE i SKIVE den 4. maj havde fået det forkerte ben ud af sengen. MORTEN JUUL opgav og kørte i garagen.

NEIL ANDOVER i SKIVE den 5. maj gik et udmærket løb. Blev lukket lidt inde og da den endelig fik hullet syntes JEPPE JUEL ikke der var grund til at jage på, da det var første løb efter 3 mdrs. pause. Endte uplaceret.

LAUGHING STOCK i SKIVE den 5. maj fik en 2plads i tiden 1.15.9/2.900 + 60 meter. Da kusken troede at sejren var hjemme undlod han at trække det norske, ærgeligt nok.

NÄRBY KALABALIK på hjemmebanen HAGMYREN. Startede som eneste baghest og måtte kort før opløbet bakke fra inderbanen. Der var langt op men sluttede godt af til en 3plads i ny rekord for hesten 1.27.0/2.100 mtr. auto