SINUS VANG/JEPPE JUEL i SKIVE d. 12.  blev i løb 4 uplaceret. Hesten var lidt hidsig i starten, en lille startgalop, men efterfølgende gik den rigtig godt. Den fik den bekendte nødvendige udblæsning og endte uplaceret.Så må vi se hvad den kan i kvalifikationsløbet til Jydsk 4-års Grand Prix.

NÄRBY KALABALIK/JAN OVE OLSEN på ROMME d. 14. juni fik desværre angrebspladsen for sent, men sluttede alligevel som en godkendt nr. 4 i 1.26.2.

VÆSTERBO PARADISE (foto) på JÄGERSRO d. 18. ds. fik en god start, men blev desværre afvist i spidskampen. Fik vinderhullet, n desværre efter den forkerte hest, som intet kunne i opløbskampen. Da JEPPE JUEL endelig kom fri var det for sent. Endte alligevel på en godkendt 3plads i den fine tid 1.12.7 for de 2.140 meter.

Og så hesten med et kæmpepotentiale, SAVE YOUR LOVE/JEPPE JUEL. Fik på FYN den 19. ds. i løb 5/2.140 volte en fin start, men gik desværre allerede i første sving i galop. Det er tredje gang det sker, så der må være noget der trykker hesten.