JVB søndag den 4. august:

Løb 6/1.800 mtr.: LAREDO KING/JEPPE JUEL  nr 2. Hesten har lidt problemer med banens sving, men det var det bedste løb vi kunne finde. Det skulle være muligt at finde en plads i trioen.

Løb 10/2.300 mtr.: LAUGHING STOCK/JEPPE JUEL (foto) nr 6. Hesten må betegnes, som en outsider. Går ok på banen, men måske er løbet for kort. Vi tror på en god trio og lille vinderchance.

FYN fredag den 9. august:

Løb 3/2.640 mtr.: SAVE YOUR LOVE/JEPPE JUEL nr 5 og sidst i første volte. Igen sidst i volten for den store hest så det bliver lidt svært da den i forvejen er langsom fra start. Træner MORTEN JUUL har lovet at den ikke hopper denne gang så vi tror på en triochance.

Løb 7/1.640 mtr.: HARAS DU PIN/JEPPE JUEL nr 11. Hesten har været væk i et stykke tid og skal derfor ikke regnes blandt favoritterne. Skal først og fremmest have et godt løb og gøres klar til næste opgave.