Væsterbo Paradise

Væsterbo Paradise

BILLUND TRAV torsdag den 15. aug.:

I løb 6 et løb over 1.900 finder vi SINUS VANG/RENÉ KJÆR program nr 1. Indtil videre har hesten kun skuffet men træner MORTEN JUEL fortæller at hesten har trænet godt og lover at nu skulle formen være der. Vi tror derfor på en god trio.

SØRLANDET TRAVBANA lørdag den 17. aug.:

VÆSTERBO PARADISE (foto) i løb 9/2.140 med program nr. 7 (igen et møgspor). Nogle siger at JEPPE JUEL har fået storhedsvanvid ved at melde hesten til et løb med deltagelse af alle de bedste norske GULDDIVISIONSHESTE.  Men hesten er ikke så ringe endda og vi tror den kommer hjem med lidt penge.

HAGMYREN den 19. aug.:

NÄRBY KALABALIK/JAN-OLAV PERSSON har valgt hjemmebanen, løb 1 et 2.640 meter voltestartsløb med 40 meters tillæg. Hesten har fået nr 7 (nr 2 i volten). Sidste start var langt fra hestens bedste, men nu meldes den klar og konkurrencen ser fornuftig ud. Vi tror på en god trio.