LaughingStock_20110612_vc

2 heste og 2 sejre – ja så kan man ikke være bekendt at forlange mere.

STAYERLØBET, løb 7 med program nr 14 LAUGHING STOCK/JEPPE JUEL (foto) distancen 3.100 meter med 60 meters tillæg. Efter galoppen i forrige løb var det med spænding vi imødeså dagens løb. Der blev kørt godt til, lige noget for LAUGHING STOCK og i afgørelsen viste hesten noget af sin gamle styrke. Vandt i en flot afslutning i tiden 1.15.9. TEAM MORTEN JUUL havde virkelig gjort hesten klar til dagens opgave. Flot – et stort tillykke.

JEPPE JUELs egentrænede hest MALT WHISKY i løb 10/2.100 med program nr 5 fik det helt rigtige rygløb og var imodståelig i opløbet og tog en flot sejr i tiden 1.14.8. Hesten har efter samråd med træneren haft en 5 mdr. lang pause og det har bekommet hesten rigtig godt. Samtidig har TEAM JEPPE JUEL fået gjort hesten rigtig klar. En flot sejr i et stærkt felt. Et stort tillykke til hele holdet bag.