save your love_1

SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN (foto) fortsatte de fine resultater. På JVC den 20. ds  i løb 5/1.800 tog ekvipagen en sikker sejr i fine 1.16.7. Det ser ud til at BIRGER JØRGENSEN har fået et godt tag i hesten, så den er blevet mere sikker og vi andre ikke går og ryster i bukserne inden starten. Hesten er jo stærk som en okse og vi tror den kan udvikle sig og vokse med resultaterne.

På en social lørdag den 21. ds. i SKIVE fik OBELIX DAMHUS/MORTEN JUUL en god gennemkøring i et løb over 2.100 meter med 60 meters tillæg. Sluttede som nr. 4 i 1.17.4. Den ser ud til at være frisk igen.

Den 23. ds. fik CONNORY BOKO et sikkert løb på AALBORG VÆDDELØBSBANE. Træner JEPPE JUEL mener at nu har han fået hesten der hvor han vil. 2.600 meter er ikke en distance for hesten, så det bliver fremover kort og mellem. Hesten sluttede uplaceret i tiden 1.16.7.