foto

BILLUND den 3. okt.:

SINUS VANG/RENÉ KJÆR indleder oktober med en start på BILLUND TRAV. Løb 6/1.900 med program nr 9. Formen skulle være god efter et halsonde og vi tror på en god trio og en lille vinder.

ÖSTERSUND den 4. okt.:

NÄRBY KALABALIK/JAN-OLOV PERSSON fortsætter på ÖSTERSUND i løb 8 et voltestartsløb over 2.140 meter med program nr. 1. Det bliver uden tvivl i spids fra start og så må vi se om han slipper til en af de tunge favoritter. Vi tipper en god trio.

LUNDEN den 6. okt.:

SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN har gjort det rigtig godt de sidste par starter. Nu er selskabet blevet hårdere og startsporet er ikke det bedste. Løb 10/2.000 voltestart med 20 meters tillæg og program nr 11. Vi tror på en god trio.

AALBORG den 7. okt.:

Så er der Danmarksdebut til vores 3-årige LOVE YOU hingst (foto)  DON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN. Løb 2/2.100 med program nr 6. Hesten har en enorm kapacitet, men totalt urutineret. Det er først hestens anden start så vi er meget spændte, men den virker rolig og afslappet og kan den holde travet så tror vi på en god vinderchance.

MALT WHISKY/BIRGER JØRGENSEN fortsætter i løb 7/2.100 meter med program nr 7. Hesten er en hædershest der altid gør sit bedste og selvom sporet ikke er det bedste og med sidste start i erindring så skal det blive en trio/lille vinder.