MaltWhisky_2012107_867x250px_LJ

AALBORG den 7. ds. bød på en galop for DON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN i dagens løb 2/2.100 meter.

Samme dag i løb 7/2.100 mtr. opnåede MALT WHISKY/BIRGER JØRGENSEN (foto) en godkendt 3plads. Løbet blev en smule forkert, men hesten sluttede, som sædvanligt, godt af. Tiden 1.15.4.

LUNDEN den 9. ds. i et løb “SIGTER MOD STJERNERNE” gik OBELIX DAMHUS med den unge jockey MADS HVIID NIELSEN et ganske godt løb. Distancen var 2.600 meter med 60 meters tillæg. Ekvipagen sluttede bedst af blandt baghestene og endte på en 4plads i 1.17.3. Hesten er langsomt ved at komme op i gear og et par starter mere så tror vi den kan være hvor den var før den blev kastreret og så endda uden de mange umotiverede galopper.

KOMMENDE STARTER:

BILLUND den 13. ds. forsøger SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN sig igen. Løb 3/1900 mtr med program nr 8. Vi kan kun sige det bliver enten vind eller forsvind. BIRGER JØRGENSEN har fået et rigtig godt tage, men hesten svigter ham af og til og det helt umotiveret.

SKIVE den 14. ds . DON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN havde vi da den forleden løb i AALBORG store forventninger til. Men det desværre ikke som forventet og derfor har træner MORTEN JUUL besluttet sig for et rutineløb i SKIVE på mandag.