Kanal 75 media Närby Kalabalik och Jan-Olov Persson För fri publicering t.o.m 2013-09-14 FOTO:JEANNIE KARLSSON

Kanal 75 media Närby Kalabalik och Jan-Olov Persson
För fri publicering t.o.m 2013-09-14
FOTO:JEANNIE KARLSSON

NÄRBY KALABALIK viste igen stor styrke da han og JAN-OLOV PERSSON tog en flot sejr i et Dobbel-Cup forsøg på BOLLNÆS banen den 5. ds. Slog favoritterne i tiden 1.28.1 for de 2.640 med 40 meters tillæg. Der var sek 35.000 i førstepræmie og samtidig en kvalifikation til finalen et V 75 løb på BERGSÅKER den 21.dec.. Træner JAN-OLOV PERSSON tror vi har en kommende tophest så den bliver uhyre spændende at følge.

OBELIX DAMHUS tog i finalen “Sigter mod Stjernerne” en kneben 4plads i tiden 1.16.9/2.000+40 meter og sikrede derved kusken KENNETH ANDERSEN den samlede sejr. Bare ærgeligt at STALD RITA ikke fik fornøjelsen at overvære præmieoverrækkelsen.

CONNORY BOKO/ÅSBJØRN TENGSAREID var ikke på toppen lørdag aften på FORUS. Den var tipset til en god trio, men måtte tage til takke med en 4plads i 1.17.6 for de 2.040 meter.

Træner MORTEN JUUL var ikke tilfreds med nogen af sine heste idet han tror der pt. er noget efter hans heste. OBELIX DAMHUS savnede også det fornødne tryk. Samtlige staldens startklare heste skal nu gennemgås inden de sendes til kommende starter.