SaveYourLove_867x250px

VÆSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN i løb 3/1800 mtr på JVC blev desværre et offer for baneforhold, der var under al kritik.  Da startbilen havde svært ved at få bid i banen måtte den køre med vingerne inde. Det betød at den senere vinder fik en slags tyvstart på 1 længde.  Sluttede imidlertid forbilledligt af til en flot 2nd plads. i tiden 1.24.7, en tid som fortæller alt om banen.

I løb 6/1.800 mtr. SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN med program nr 11 fik også en dårlig start. Gik det meste af løbet i 3die spor. Kort før sidste sving gik den i galop og så troede alle at nu var det slut. Men den kom i trav og efter en kort formaning fra kusken kom der sandelig fart over hesten. Den suste forbi feltet og sluttede som en flot 2er tæt på vinderhesten. Tænk hvor mange løb den hest kunnet have vundet, hvis den havde været mere stabil.