Vi havde en rigtig god dag på JVB den 12. febr. med

DON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN i løb 1/1.800. Det er næsten 6 mdr. siden hesten har startet og den manglede tydligt et løb eller 2 i kroppen. En godkendt indsats tildels som første hest i anden række og det kostede måske tilsidst. Det blev til en 5plads.

SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN i løb 4/2.880 fik et perfekt løb med spids fra start til slut. Travet er ikke det bedste endnu, men vi tror at med tiden kommer rutinen, hvor hesten bliver mere koncentreret.

CONNORY BOKO/RENÉ KJÆR i løb 5/1.800 blev decideret snydt for en sikker sejr. Under angrebet midt på sidste langside måtte kusken korrigere for en galoperende hest og tabte derved 40-50 meter. Fik alligevel en flot ophentning som rakte til flot 3plads 3-4 lgd. efter vinderen.

SKIVE  den 15. febr. med

LAUGHING STOCK/BIRGER JØRGENSEN i løb 6/2.100 i den nye hurtigklasse Liga 1. Det blev ikke til en topplacering og hvad det skyldes er i skrivende stund uvist.save your love_1