I forbindelse med den kommende generalforsamling i Det Danske Travselskab, hvor bl. andet en eksklusion af ovennævnte medlem er på dagsordenen, har undertegnede modtaget en skrivelse fra Axel Sømod, der forsvarer sine beskyldninger mod Travsporten for den måde man forvalter sin økonomi på.

I den forbindelse har vedkommende haft korrespondance og møder med Kulturministeriet. Jeg kan godt forstå at man ønsker at ekskludere vedkommende. For mig er det løse postulater og samtidig formodninger om evt. kriminelle forhold omkring forvaltningen af de økonomiske midler der tildeles sporten.

Han har også på tidligere generalforsamlinger postuleret at den  nuværende bestyrelse havde investeringsplaner for Lunden for et større millionbeløb (25-30 mill.).

Med sin ageren frygter jeg at manden gør sporten mere skade end gavn.

En eksklusion er fuldt berettiget.

 

Jørgen Jensen