LaughingStock

Vi starter i morgen onsdag den 28. ds. på JVB, løb 2/2.300+60 meters tillæg et løb i serien Sigter Mod Stjernerne. LAUGHING STOCK/MADS HVIID NIELSEN med program nr 14. Hvis feltet ikke bliver skilt på midten risikerer ekvipagen at blive hægtet og så kan der blive langt op. Vi håber det flasker sig og tror på en god trio/lille vinderchance.

Samme dag i løb 5/1.800 meter prøver vi igen CONNORY BOKO/KNUD MØNSTER program nr 6. Desværre har hesten på de seneste haft let til galop. KNUD MØNSTER har tidligere kørt hesten til en førsteplads. Feltet er hidtil det stærkeste, men vi håber uden galop på en god trio.

NÄRBY KALABALIK/J-OP på SOLÄNGET den 31. ds. i løb 2/1.646 meter med program nr 10. Det er hestens favoritdistance og det meldes at nu er hesten ved at være på toppen igen. En god trio/lille vinderchance.

Vi slutter ugen i BILLUND søndag den 1.juni med VÄSTERBO PARADISE/BIRGER JØRGENSEN i løb 11/1.900 meter med program nr 5. Hesten er ved at oppe i gear igen, så vi tipper en god trio/lille vinderchance.

7/ og