WatchMeTycoon_1341_110927

Ja han er blevet større, meget endda, ja større end sin far TYCOON BOKO både i højde og drøjde og selvfølgelig et par år ældre. WATCH ME TYCOON/BIRGER JØRGENSEN får sin løbsdebut på AALBORG TRAVBANE mandag den 30. ds. Løb 1/2.100 meter. Har fået det dårligste spor, men skidt med det måske alligevel meget godt så han kan få en rolig start. Chancerne tør vi slet ikke spå om, men vi håber inderligt at han får et godt løb og en god placering.

BILLUND den 4. juli:

Løb 3/2.000, volte med DON ATTACK/BIRGER JØRGENSEN, program nr 4. God trio/lille vinder.

Løb 6/1.900 med CONNORY BOKO/CHR LINDHARDT program nr 6. Hesten trængertil et godt løb, der kan give hesten noget af troen på sig selv tilbage. Det fortjener den. Vi håber Chr Lindhardt er med på den og lykkes det, så er en god trio indenfor rækkevidde.

Så forventer at BECOME A STAR/JARMO NISKANEN kommer til start på græsbanen i DEAUVILLE søndag den 6. juli.