Baldwin Jet

Baldwin Jet

RESULTATER:

I søndags havde SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN en mindre heldig dag. Galop på sidste langside og så var det slut.

BALDWIN JET/JARMO NISKANEN har netop løbet i AMIENS, løb 3/2.400 auto. Kusken havde annonceret et fornuftig og roligt løb og så se hvad der gemte sig til slut. Fra sidst i feltet kom den med en god afslutning, som rakte til en 6plads i 1.17.6.  Hesten virker meget nervøs, men når den så er kommet i gang så traver den fint og samtidig er den lækker at se på. Et løb el. to mere, så tror vi den er der.

STARTER:

Ugen byder på 2 starter mere;

LUNDEN den 30. ds. HARAS DU PIN/STEEN JUUL i løb 8/2.000 med program nr 2. Kan den få spids uden for megen kamp kan det måske blive spids og slut.

VINCENNES den 30. ds. blev der plads til BECOME A STAR i Regional Mesterskabs finalen for 3 årige, hopper, hingste og vallaker. Der er flere heste med 2-3 gange højere indtjening og ingen har tillæg. Det bliver det hårdeste løb hun har deltaget i endnu og derfor den skal køres på chancen og så må vi hvor langt det rækker. Jeg har købt flybillet og glæder mig da det samtidig er en storløbsdag.