Baldwin Jet

Mandag d 15. ds har vi 2 heste til start:

På banen i LE MANS (ikke racerbanen), men travbanen løber BALDWIN JET/JARMO NISKANEN (foto) i løb 1/2.300 volte, PROGRAM NR 3. Et løb for 3 årige hingste og vallakker med max € 12.000. Hesten er ved at falde til ro, så træneren er spændt på, hvordan det vil gå i voltestart. Han tror på en god trio og en meget lille vinderchance.

Allerede om aftenen får vores nyerhvervelse PONZIOPILATO STRA/BIRGER JØRGENSEN dansk debut. Det bliver i AALBORG i LØB 7/2.100 med 40 meters tillæg og program nr 14. Det bliver et hårdt løb, men hesten har vist sig at være meget robust og god på alle distancer. Vi håber den allerede er faldet til og tror på en god trio og en lille vinderchance.

Onsdag den 17 ds. skal vi en tur til FYN hvor AZEDEO JOSSELYN/RENÉ KJÆR får en ny chance løb 1/2.140 Forrige løb var et rent uheld, der forhindrede hesten i at være med helt fremme, så glem det løb. Med program nr 2 tror vi det kan blive spids og slut.

Senere i løb 6/1.640 med program nr 6 får HARAS DU PIN også chancen igen. Denne gang med RENÉ KJÆR, som er vandt  til at køre hesten. Der vil nok forsøgt spids fra start og er hesten tilbage i gammel form er det ikke umuligt, selvom det kan blive hårdt fra spor 6 . Triochance med en lille vinderchance.

Ugen slutter formodentlig af med SAVE YOUR LOVE i AARHUS. Tilmelding og startliste forligger dog ført på tirsdag.