Azedeo Josselyn

Azedeo Josselyn

Vi har lovet et passende foto af AZEDEO JOSSELYN/RENÉ KJÆR, som ses her efter sin sejr på FYN i onsdag den 17. ds.. Foto er venligst udlånt af Kjeld Mikkelsen (KM FOTO).

Startlisten til VINCENNES den 27. ds. med BECOME A STAR er kommet. Hoppen har fået program nr 11. Der er gode chancer for en trio og en lille vinderchance. Da dagen byder på flere danske heste (bl. andet Orali og Stelton) tror jeg, der kan spilles på Dantoto.

Indeværende uge bød på DON ATTACK i Skive, som desværre endte uplaceret. Til gengæld havde vi den glæde at BALDWIN JET/JARMO NISKANEN i et løb på CABOURG er begyndt at tænde til. Fra 4par udv. var der langt op, men hesten sluttede bedst af af alle og endte på en godkendt 3plads i 1.17.4/2.700 meter. Træneren udtalte bagefter at det bliver en hest vi får rigtig meget glæde af.