Ponziopilato-Stra

Vi starter hinsidan på JÆGERSRO onsdag den 18. ds. i løb 6/3.140+20 mtr. med PONZIOPILATO/BIRGER JØRGENSEN, program nr 6 (3er i 2den volte). Et rimeligt godt felt, men vi tror den er med på stregen.

Samme dag på ENGHIEN starter BALDWIN JET/JARMO NISKANEN i løb 5/2.150 auto. På grund af sit lave præmiegrundlag starter hesten i 2den række som nr 12. Den er desværre meldt hårdt op, men der var ikke andre muligheder. Vi håber den får en præmie med hjem.

MORTEN JUUL får travl da han allerede dagen efter, torsdag den 19. ds skal til KLOSTERSKOGEN med  HARAS DU PIN, hvor ÅSBJØRN TENGSAREID står klar til at overtage kuskesædet. Det er løb 5/2.100 meter med program nr 9.  På trods af sporet tror vi på en god trio/lille vinderchance.

Ugen slutter af på JVB med SAVE YOU LOVE/BIRGER JØRGENSEB i løb 6/2.300 mtr.. Selvom hesten har fået program nr 8, og BIRGER JØRGENSEN har fået en hviledag,  så tror vi på en god trio/lille vinderchance.