save your love_1

Vi startede ugen i onsdags med start på ENGHIEN i Frankrig hvor BALDWIN JET/JARMO NISKANEN i et løb over 2.150 meter auto med spor 12. Dårligt spor, et punkteret hjul, lidt tumult kort før lige bane og endelig en diskvalifikation af tredje hesten over mål endte hesten med en acceptabel 4plads i ny rekord 1.16.9. Træner var tilfreds, sluttede godt af og hesten bliver langsomt bedre.

Samme aften var vi taget til JÄGERSRO hinsidan for at følge PONZIOPILATO STRA/BIRGER JØRGENSEN i et stayerløb, 3.140+20 meters tillæg. Muligheden for en sejr var tilstede, men det gik ikke som vi håbede. Måske var hesten ikke helt klar. En 4plads i tiden1.15.5 er klart godkendt.

Torsdag aften på KLOSTERSKOGEN hvor HARAS DU PIN/ÅSBJØRN TENGSAREID var storfavorit i et løb over 2.100 meter. På trods af spor 9 fik parret tilkæmpet sig spids. Blev derefter trykket ganske godt og grundigt og kusken troede tilsidst på en sikker sejr. Hesten fra anden række var tilsyndeladende slået, men kusken fik brugt sine sidste kræfter med at herse med hesten og det lykkedes at vinde med et par centimeter. HARAS DU PIN blev på en meget vanskelig bane nr 2 i 1.17.3.

Så kom sejren her sidst på eftermiddagen på JVB i løb 6/2.300 mtr. SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN gjorde et fantastisk løb. Fra spor 8 kom hesten snart ude i 3die række, derefter først i 2den række med efterfølgende tryk på spidshesten, som efter en omgang endelig slap, hvorefter BIRGER JØRGENSEN ganske rutineret holdt spidsen til mål. Med vattet i behold så hesten ud til at kunne blive ved i et par omgange mere. Tiden blev 1.18.4. Det er ikke Danmarks bedste hest, men vi vover den påstand at det måske er Danmarks stærkeste.

Der er allerede i næste måned et godt løb til hesten også på JVB.

Ingen starter i næste uge. Måske en start med BALDWIN JET og AZEDEO JOSSELYN.