HARAS DU PIN

HARAS DU PIN

MOMARKEN bød på sol fra en skyfri himmel og dertil væddeløb i topklasse. AZEDEO JOSSELYN kom desværre ikke til start. Det gjorde til gengæld HARAS DU PIN/KIM PEDERSEN i løb 3 et lærlingeløb over 2.140 meter. Med 2 udgåede heste i første række fik hesten med program nr 8 alligevel udnyttet sin starthurtighed og kom til spids. Desværre blev der åbnet i en 10 tid og den første kilometer blev kørt i en 13 tid. Det kom til at koste i den sidste ende. Den syrede til, men endte alligevel på en 2 plads i 1.15.7.

I Bronceløbet løb 10/2.640 meter med PONZIOPILATO STRA/EIRIK HØITOMT, program nr 4. I andet par udv. måtte kusken i sidste sving desværre hjælpe hesten for at undgå en galop og kunne derfor ikke køre for fuldt. Den kom alligevel hjem med de sidste penge, dvs en 6 plads i en godkendt tid 1.14.8. Den skal nu behandles i et knæ og forventes først startklar om en månedstid.