Har du fundet en hingst til din hoppe ?

TEASER ELEGANCE er klar. I sin karrieres højdepunkter vandt den finalen i både den svenske broncedivision og søldivision. Vandt Kalmarstayeren og blev toer i Harper Hanovers. Sluttede med at vinde 2 løb i Gulddivisionen med banerekord på Mantorp, som stadig består. En gaffelbåndskade satte desværre en stopper for denne fantastiske hest.

TYCOON BOKO vel nok vores hest med den største og helt fantastiske personlighed. Henrik Dyhrberg fra Skive gav den navnet “Den Sorte Perle”.

Begge heste står hos PER NIELSEN , som kan kontaktes på Mobil 2215 5148.

LAUGHING STOCK tilbyde enkelte bedækninger da han ikke er helt færdig med væddeløbssporten.

Hesten er kendt for sine særlige kvaliteter på stayerdistancen. Har rekord på 1.13.5 i Norge og 1.13.9 i DK. Største sejr var Malmø Stads Prisen (sek 350.000).  Fik i 2013 en gaffelbåndsskade, men kom stærkt  igen i 2014 med 3 flotte sejre, ny banerekord i Nykøbing F. Desværre sluttede sæsonen med en ny gaffelbåndskade. Den har chancen for at komme igen.

Den står hos MORTEN JUUL, som kan kontaktes på Mobil 2325 2757