HarasDuPin_20130116_afc_500px

Vi lagde ud på FYN VÆDDELØBSBANE i går fredag, Løb 1/2.140 mtr. med debut til vores svenske 3åring SANTO DREAM/RENÉ KJÆR. Varmede godt op, men den var under selve løbet temmelig generet af meget store testikler og endte 3 gange i galop. Allerede på mandag bliver problemet løst og så får vi forhåbentlig en fuld kapabel hest.

Løb 6/1.640 mtr. med HARAS DU PIN/RENÉ KJÆR (foto). Hurtig fra start, til spids indtil ind på lige bane så var det tydeligt at hesten ikke var på toppen. Havde for høj puls og skal nu kigges efter i halsen. Endte alligevel på en 5te plads i tiden 1.14.0.

Dagen sluttede sent fredag aften på VINCENNES i løb 7/2.850 korte bane med BALDWIN JET/BJÖRN GOOP. Fik en perfekt start. I opløbet ville kusken gerne have indledt angrebet ca 500 meter før mål, men havde fået besked på at vente indtil 300 meter før. Det blev fatalt da ekvipagen blev generet af en galoperende hest og derefter spærring 2 gange. En førsteplads var i sigte, men disse stop blev ødelæggende for en topplacering. Endte alligevel på en 4plads i en korrigering af bedste tid 1.15.5. Præmie på € 2.880 (ca 21.000) BJÖRN GOOP synes det er fin hest der rækker langt. Er allerede meldt til løb den 22. ds.