Azedeo Josselyn

Azedeo Josselyn

Ugen bliver helt international.

Vi starter i morgen den 22. ds. i Frankrig på banen i VINCENNES. Løb 7/2.850 mtr volte med BALDWIN JET, program nr 7. Det bliver med ny kusk, FRANCK OUVRIE, en af Frankrigs bedste catch-drivere. Han er god til smugkørsel, så vi tror på en god trio. Den er tippet til en andenplads, men løbet betegnes, som værende meget åbent. Der kan spilles på Dantoto og løbet vises kl 22.45.

Dagen efter, lørdag den 23. ds. drager MORTEN JUUL til JARSLSBERG i Norge med 3 heste. Deriblandt 2 af vores. Løb 2/1.609 mtr. med HARAS DU PIN/EIRIK HØITOMT, program nr 5. Distancen er hestens foretrukne så en god trio skulle være mulig.

Samme dag i V 75-7, løb 10 skal PONZIOPILATO STRA,  program nr 2 på sin hidtil hårdeste opgave. Distancen er 1.609 mtr. og med EIRIK HØITOMT i sulkyen. Efter hestens sidste præstation, så tror vi på at den er med på stregen.

Vi slutter ugen af i BILLUND på Sprintermesterdagen søndag den 24. ds..

AZEDEO JOSSELYN/RENÉ KJÆR starter dagen i et Liga 5. Løb 1/1.900 mtr. med program nr. 1.

I hestens forrige løb blev den grundet trængning provokeret til en galop og ikke som nævnt i programmet “en umotiveret galop”. Sporet kan drille lidt, men vi tror grundet sin høje kapacitet at hesten er med på stergen.