save your love_1

WATCH ME TYCOON/BIRGER JØRGENSEN kom desværre ikke til start på grund af en skade.

SAVE YOUR LOVE/BIRGER JØRGENSEN i går på Aarhusbanen blev desværre presset ud i 3die spor og det blev for hårdt for hesten (foto) som fik galop på og udgik.

På banen i CAEN i Frankrig skulle vores 4-årige franske vallak for første gang i auktion for os. Et 2.200 meter autostart med plads i bagerste række, ikke nogen nem opgave, men løbet var tænkt som et preparéløb for at få hesten i gang. En startgalop som satte hesten 25-30 meter tilbage, en god ophentning, men sidst i det 18 hestes store felt. Med 500 meter til mål blev den sendt i angreb. Blev stoppet to gange af galopperende heste og da den endelig slap fri så gik det stærkt. En flot 5plads i rekordtiden 1.14.9, som lover godt for fremtiden.

BALDWIN JET kommer til start på Vincennes den 12 ds. og BECOME A STAR forventes til start slut på måneden.