HarasDuPin_20130406_867x250px_LJ

HARAS DU PIN (foto) er taget til MOMARKEN og løber iaften d 23. juni i et 1.640 meter løb med program nr 7. Hesten har sin faste makker i Norge EIRIK HØITOMT i sulkyen. Kan den få spids uden at bruge for mange kræfter er den et vinderbud.

Torsdag den 25. juni kommer BECOME A STAR/FRANCK OUVRIE til start på ENGHIEN. Løb 5, et autostartsløb over 2.150 meter med program nr 6. Hesten kommer tilbage efter en næsten 5 mdrs. frivillig pause, hvor den har gået og nydt det og samtidig samlet nye kræfter til en sæson hvor konkurrancen er blevet skærpet. Det bliver for hesten et såkaldt preparé løb, hvor kusken har fået besked på at køre defensivt, idet placeringen er underordnet.  JARMO NISKANEN skal køre en anden hest i samme løb, en hest han er tvungen at køre, da han er medejer af hesten.