Baldwin Jet

Det er desværre de samme fotos vi præsenterer, men vi forsøger og forsøger. Det lykkes nok snart.

Ankom til Paris lørdag formiddag midt i en hedebølge på ca 38 gr. På travbanen i ENGHIEN om eftermiddagen, hvor pludselig Chr Hundebøll og frue dukkede op. De havde set at BALDWIN JET skulle starte og havde derfor taget toget til travbanen. Desværre slyngede hesten sig i starten af opløbet i en galop. Hesten var spillet som 2den favorit og derfor var det dobbelt ærgeligt.

Men vi fik revanche dagen efter på banen i La CAPELLE, en 1.600 meter bane. Der var masser af tilskuere, et kæmpe musikorkestra og som optakt en polokamp mellem et fransk og et indonesisk hold. Holdet fra Indonesien vandt.

I overværelse af rigtig mange tilskuere fik, i sin kun 2den start for os, BOBBY JET/JARMO NISKANEN en flot sejr, 2.700 meter autostart i tiden 1.16.2 med € 9.450 i sejrspræmie. Flot, fordi hesten siden starten for 1 måned siden var blevet behandlet og først har kunnet trænes for fuldt den sidste uge inden starten.