Når man nu sidder i en ledig stund og tænker på travsporten, så bliver man mere og mere frustreret. Man funderer og funderer: Hvad er der egentlig sket i de forløbne mere end 2 år siden Dansk Hestevæddeløb blev dannet. Mediecentret er blevet lukket ned og det derved indsparede beløb ((vi taler om ca 6-7 mill.) er så brugt andetssteds. Såvidt jeg kan forstå er pengene blevet brugt på at fremelske nye ideer og på at påvirke det politiske system.

Hvad er der ellers sket ?  Der er ikke blevet mindre administration. Ny organisation i form af Dansk Hestevæddeløb med ny bestyrelse og administration. DTC eksisterer stadig med bestyrelse og næsten samme administration og ligeledes den samme bemanding i sportssekretariatet.

Enkelte baner har rationaliseret, men hvad med resten af banerne.

Den økonomiske situation for hesteejerne er bare blevet forværret. Jeg tænker med gru på næste år.  Såvidt jeg kan forstå er der stadig ikke opnået nogen form for forståelse i Folketinget. Der er hele tiden meldt ud om forhandlinger om dannelsen af et fælles Nordisk Spilleselskab, hvor langt er man nået her ? Er det bare ønsketænkning eller luftkasteller uden reel tro på en gennemførelse ?

Jeg er bange for at politikerne ingen tillid har til travets evner til at finde de rigtige folk, som kan løse travets problemer. Mange af de folk, der skal arbejde hårdt for travet er stadig de samme. De har ikke kunnet bidrage med nogen form for innovasion, HVORDAN skal de så kunne det i dag ?

Hvis det fortsætter som hidtil, jaa så er det nemt at spå om travets fremtid. Travfolket tror ikke på noget som helst, hvorfor skulle man det, vi får ingen informationer, der kan bibringe bare en lille smule optimisme.

Med dette indlæg bliver man nok ikke mere populær snarere mindre, men pyt, lederne i organisationerne hilser jo ikke på én i forvejen.

Jørgen Jensen