Vincennes - C3 - 30/09/2014

Ugen starter begynder i Frankrig i morgen den 27. ds. med BOBBY JET/JARMO NISKANEN på banen i MAUQUENCHY LØB 4/2.850 volte for 4-årige hingste og vallakker. Hesten klarede sig forrygende godt, som vinder i sin kun anden start for os. Vi forventer at hesten vil være med på stregen.

Onsdag den 29 ds. bliver en start i Frankrig på banen i MESLAY DU MAINE med BECOME A STAR( foto). Løbet er et 2.850 meter løb med 25 og 50 meters tillæg. BECOME A STAR starter med 25 meters tillæg. Startlisten kommer først ved middagstid i morgen.

Samme dags eftermiddag prøver SCOTCH WHISKY/RENÉ KJÆR sig i et 2.140 meters med voltestart. Hesten starter fra spids som nr. 2. Er tippet nr 1 i programmet , men det vil vi gerne se inden vi tror på det. Hesten kan hvis den kan undgår at gå i galop, hvilket skete to gange sidst. Nu skal den gå hele vejen og så kommer resultatet i 2den række.