BALDWIN JET_1

Status over vort hestehold hos træner JARMO NISKANEN, som holder til på det store heste-og træningscenter GROSBOIS lidt syd for PARIS.

BECOME A STAR, 4 årig hoppe e. Sam Bourbon starter på VINCENNES den 5. nov i et løb, 2.100mtr autostart. Hesten døjer fra tid til anden med rygproblemer, men vi håber på et fornuftigt resultat.

BALDWIN JET (foto) vallak e. Sam Bourbon er ved at komme sig efter en kastraktion. Vi forventer han starter engang i november måned.

BOBBY JET, 4 årig vallak e. Rieussec holder pause efter en reaktion på en sene på det højre forben. Kommer ikke til start i år.

DARLING JET, 2 årig hoppe e. Quaker Jet træner normalt og forventes i et kvalifikationsløb først i det nye år.

DIXON DARK en sortbrun 2 årig hingst e. Sam Bourbon netop købt til stalden på gårsdagens auktion i Cabourg. Udover den gode afstamning på farsiden har den om end en bedre morstamme. QUEEN DES CHARMES, hvis første afkom en femårig hingst som har indkørt næsten € 600.000 og en 4 årig hingst som indtil nu har indkørt næsten € 300.000. DIXON DARKs  første og eneste start et 2.200 meter volte udmøntede sig en 2plads i den flotte tid 1.16.9. Den kan blive meget spændende.