Become-A-Star----sejr-.--Vincennes---30.09

BECOME A STAR/JARMO NISKANEN (foto) lægger ud på VINCENNES d.5 ds. i løb 3. Et 2.100 meter autoløb. Hesten har fået startspor 4. Hesten er ikke specielt starthurtig så det bliver et rygløb med angreb på de sidste 6-700 meter. Da resultaterne for de foregående 2 løb just ikke er prangende tør vi kun håbe på en god præmi. Den samlede præmiesum andrager € 50.000. Der kan spilles på DanToto og løbet afvikles kl 14.50.

Ugen slutter af på LUNDEN søndag den 8. ds. med vores gamle kriger LAUGHING STOCK/RENÉ KJÆR. Det bliver i stayerløbet, løb 6/2.950 mtr med 60 mtrs. tillæg. Program nr 7, som første hest i sidste volte. Taktikken bliver en rolig start med angreb de sidste 6-700 meter.  Hesten fylder snart 12 år, men den elsker væddeløb, så vi håber den kan endnu. Hvis, så tror vi på en god trio.

Den næste måneds tid byder på starter af Santo Dream, Scotch Whisky, Haras du Pin samt i Frankrig af Baldwin Jet, Dixon Dark og måske endnu en start for Become A Star.