I morgen fredag får SCISSORS debut i Stald Rita regi. Hesten har de sidste par måneder været i træning hos BJÖRN GOOP. Han har valgt at prøve hesten i løb for at se hvor den står. Den har fra starten haft lidt problemer i koder og knæ. Og med spor 12 forventer vi intet som helst blot at hesten kommer godt igennem. SOLVALLA løb 2/2.140 meter auto.

Søndag den 6. ds kommer BALDWIN JET tilbage efter 5 mdrs. fravær på grund af kastraktion og efterfølgende vægttab. Nu skulle den så småt være klar og træneren har valgt at sætte ÖRJAN KIHLSTRÖM på. VINCENNES Løb 8/2.850 meter volte på store bane. Hesten skal som sædvanlig smugkøres og derudover har kusken fået frie hænder. Kan den hente lidt penge skal vi efter så lang en pause være tilfredse. Program nr 6.

Selv er undertegnede taget en tur til England og kommer først tilbage tirsdag den 8. ds samme dag som MORTEN JUUL har meldt vores spritnye hest FAUST BOKO til et 2.640 meter med voltestart. Hesten har fået BIRGER JØRGENSEN i sulkyen. Løb 10 med program nr 6, som bekendt er et springspor. En god trio/lille vinder.