Baldwin-Jet---Caen---02.03.2015---Balances--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi starter i morgen d 22 ds. på banen i Pontchateau. BALDWIN JET (foto)/JARMO NISKANANEN, løb 8, 2.800 meter volte med program nr 6. Med et løb i kroppen fra den 6. ds. er hesten ved at være i rette form. Der mangler nok et enkelt løb endnu, hvor vi så må se hvor god den er blevet efter kastraktionen. Vi ved ikke om løbet vises på DanToto, men er der nogen der har direkte kanaler til løb i Frankrig så er det kl 15.40. Vi tror  på en god trio.

Allerede Lillejuleaftensdag starter vor nyerhvervelse SCISSORS/BJÖRN GOOP i et lunchløb på ÅBY. Løb 1/1.640 mtr med program nr 6. Hesten har aldrig prøvet den korte distance, men den fik vist sidst at den har en god slutfinish. Den skulle være forbedret og vi tror på en god trio med en lille vinderchance.

1 Juledag på JVB:

Løb 8 finder vi gode gamle LAUGHING STOCK/RENÉ KJÆR et stayerløb på 3.380 + 80 meter tillæg. I sin storhedstid ville det være en overkomlig opgave, men i hestens efterår tør vi slet ikke spå om en placering. Vi håber at kunne finde den i en trioplacering, men løbet  bliver spændende at følge.

Løb 9/1.800 meter  kommer SCOTCH WHISKY/BIRGER JØGENSEN med program nr 9 tilbage efter en mindre pause. Han skulle komme i en forbedret udgave og træneren tror at banen vil være perfekt for hesten. En god trio med en lille vinderchance.