ScissorsSCISSORS/BJÖRN GOOP på FÄRGESTAD i løb 1/2.140 med 20 meters tillæg blev efter 2 omstarter lidt for hårdt. Fik dog hentet en godkendt 2den plads.  Tidsnoteringen har formentlig svigtet da kun vinderen fik noteret en tid.

BALDWIN JET/J-M BAZIRE på banen i PONTCHATEAU fik en startgallop og SCOTCH WHISKY/BIRGER JØRGESEN gjorde den kunsten efter på JVB.

Nu er 4 af vore 5 heste i Frankrig meldt startklare og er allerede tilmeldt forskellige løb. DIXON DARK er klar til et løb d 28. ds på LAVAL,  DARLING JET får debut d 1 maj på banen i LAON, BALDWIN JET er meldt i et montéløb d 4 maj på LE MANS, det er dog tvivlsomt om den kommer med og endelig er BECOME A STAR meldt til løb d 18. maj i CAEN. Hoppen yder bedst med en pause på en 6 uger heraf halvdelen med et ophold i Normandiet.

BOBBY JET får vente et par måneder endnu inden den er klar.