Scotch WhiskyDIXON DARK/JARMO NISKANEN (forside foto) lægger ud i FRANKRIG nærmere betegnet på banen i TOULOUSE,  fredag den 13. ds. Løb 5/2.150 mtr volte. Hesten har program nr 8 og vi tror på en stor chance for at gentage successen fra sidste start. En god trio med en god vinderchance.

Lørdag den 14. ds. følger SCOTCH WHISKY/BIRGER JØRGENSEN (tekstfoto) på JVB i løb 4/1.800 med prog. nr 7. Spor og distance taget i betragtning tør vi kun tro på en god trio.

Vi tager lige mandag den 16. ds. med. SCISSORS/BJÖRN GOOP på hjemmebanen i FÄRGESTAD. Løb 9/2.140 et sportrappeløb med 13 deltagere. Ekvipagen har fået nr 9. Efter den fine tid sidst tror vi på en god trio.

Næste uge byder desuden på starter af BECOME A STAR  (d 18.ds i CAEN). FAUST BOKO ( ÅBY d. 19. ds.) og endelig DARLING JET den 22. ds på en græsbane i RAMBOILLET. BALDWIN JET har som næste opgave et MONTÉLØB i kikkerten.

Så venter vi kun på EVITA GREENWOOD formentlig med én start indenfor 2-3 uger.