dixon-dark-sejrBALDWIN JETs (forside foto)debut som Monté endte med en godkendt indsats. Efter en lille skævert endte hesten med sin Jockey Martin Guillaume sidst i feltet. Men en god afslutning bragte hesten frem til en 4plads og en præmie på € 1.520.

FAUST BOKO/BIRGER JØRGENSEN på Jægersro Trav endte desværre sidst i feltet.

DIXON DARK/JARMO NISKANEN fik i fredags en god start på banen i PONTCHATEAU, men blev kort før opløbet narret af en af Frankrigs førende kuske, som pludselig stak af fra feltet og selvom DIXOB DARK (tektsfoto) sluttede forrygende af måtte den tage til takke med en 2plads € 5.750.

BECOME A STAR har under træning pådraget sig en sårskade og skal påregne en måneds pause. DARLING JET var ikke på toppen sidst og skal påregne en pause på et par måneder. DIXON DARK skal ligeledes holde en pause på 5-6 uger. BOBBY JET skal skannes om 1 uges tid og så må vi se om den er klar til at påbegynde en pause. BALDWIN JET har vi tidligere annonceret at den trængte til at komme væk fra miljøet på GROSBOIS og har derfor truffet en aftale med BJØRN GOOP om at flytte til hans nye træningscenter på en gård et par timer udenfor Paris. Den flytter i løbet af den kommende uge. Stall Goop kommer til at forestå den daglige træning og løbsmatching.