EvitaGreenwood_3358_160610SCOTCH WHISKY/BIRGER JØRGENSEN (forside foto) lægger ud den 19 ds. på JVB i løb 4/1.800 mtr. Program nr 2. Denne gang et godt spor og vi tipser en trio med en god vinderchance.

Søndag den 21. ds drager EVITA GREENWOOD (tekstfoto) til ÅRJÄNG i Sverige. Et kval. løb i Diamantstoet. Løb 10/2.140 mtr. med program nr 4. Vi har overtalt BJÖRN GOOP til at køre og hesten er vindertippet, som blank i V 64 finalen. Banens løse belægning kan blive en udfordring, men vi håber det bedste.

Det var meningen at SCISSORS skulle have været med, men et tandlægebesøg afslørede at den har en skæv tandstilling, som den formentlig har døjet med længe og det må have gjort ondt. Det er der nu rettet op på så den formentlig bliver startklar sidst på måneden.

Det franske lader vente på sig. Måske en start i denne måned for Baldwin Jet og Bobby Jet. Bliver Become A Star klar er der et godt løb til hende på Vincennes den 3 sept..