EvitaGreenwood_3358_160610Vi har helt glemt at berette om EVITA GREENWOOD/BJØRN GOOP(tekstfoto) på ÅRJÄNG Travbane den 21. aug.

Hun var topfavorit spillet 15/10. Tog lidt overraskende spids fra start med kunne ikke holde i opløbet. Hun kæmpede bravt til en 4plads i ny rekord 1.13.1/2.140 meter.

Hesten er efterfølgende blevet behandlet i en hov. Indsatsen viser at hun er en klassehest, der ikke giver op.

Det var for hesteejeren godt nok noget af en tur – næsten 1.200 km på en dag.

Den 30 aug. fik BOBBY JET/JARMO NISKANEN(forsidefoto) efter en 12 mdrs pause et godt såkaldt “preparé” løb. Er nu klar til løb indenfor et par uger.

CHEETAH ELEGANCE/BIRGER JØRGENSEN blev i går på AALBORG VÆDDELØBSBANE godkendt i et prøveløb. Efter startgalop blev hesten godkendt i 1.21.3.

I morgen fredag den 3. ds. er det alvor for SCOTCH WHISKY/BIRGER JØRGENSEN. Nu skal den vise sit værd. FYNS VÆDDELØBSBANE  løb 4/2.140 mtr med program nr 4. Kan den få spids kan en sejr være indenfor rækkevidde.

BECOME A STAR/FRANCK OUVRIE slutter ugen af søndag den 3 ds. på VINCENNES i løb 8 kl 17.20. Program nr 13. Hesten er altid bedst efter en god pause og med F Ouvrie i sulkyen tror i på en god trio med en lille vinderchance. Konkurrancen er altid hårdest på Frankrigs Nationalbane. Løbet er med på DanToto, hvor der kan spilles på løbet og samtidig vises løbet Live.