Desværre har vi ingen fotos af DONNA DONNA , vores 3 årige hoppe. Det fortjener hun efter sin flotte sejr i går på banen i ÅBY.

I et hoppeløb med program nr 14,  2.140 meter voltestart md 20 meters tillæg. På forhånd ikke nogen nem opgave. Kom godt fra start og med ca 1.500 meter igen rykkede kusken, som var ingen ringere end JOHNNY TAKTER, op som første hest i 2den række. Ind på lige bane rykkede parret og vandt sikkert med en halslængde. Tiden blev 1.17.2.

Knap så godt gik det EVITA GREENWOOD/JOHNNY TAKTER i et 2.140 meter autoløb med program nr 1. Hesten er hurtig fra start og lagde sig i spidsen. Gav sig desværre i opløbet og besatte 4rde pladsen i 1.15.4.

Hesten går bedst i et rygløb, som kusken også konstaterede efter løbet, men da ingen ville overtage spidsen blev det som det blev.