DONNA DONNAs optræden på Bjerke d 8. ds blev ikke nogen succes. Hun galoperede straks fra start og så var det slut.

I mellemtiden er BECOME A STAR (tekstfoto. Det er hesten nr 2 fra højre) blevet afhentet af sin gamle opdrætter. På et tidspunkt skal hun bedækkes (der hviskes lidt om Ready Cash) så det kan blive spændende om der kan avles måske topheste på hende.

BOBBY JET er også blevet solgt og det til sin nuværende træner. Den har efter sin skade aldrig rigtig kunnet fungere tilfredsstillende, men det mener den nye ejer han kan få den til. Salget af 2 heste betyder at vi nu skal på jagt efter 1-2 nye og vi starter på auktionen i CABOURG den 28. ds

Denne uge byder på start med DIXON DARK/FRANCK NIVARD på banen i LYON. Løb nr 5/2.850 med 25 meters tillæg, program nr 10. Hvis den kan styre sit temperament tror vi den kan blande sig blandt de første.

Hvis DARLING JET er blevet frisk så starter hun måske i CAGNES SUR MER den 17. ds.

På de hjemlige breddegrader nærmere betegnet SKIVE Travbane var både COCO CABANA og CHEETAH ELLEGANCE i fredags ude i et rutineløb den 10. ds.. CHEETAH ELEGANCE gennemførte i 1.21.3 med en lille fejl. COCO CABANA løb helt fantastisk og kom i mål i den  fine tid 1.19.00. Der var måske kusken til forskel. Birger Jørgensen kørte førstnævnte og træneren kørte selv den sidstnævnte.

Planerne er at DONNA DONNA skal til SØRLANDEN den 25. ds. og PANTIN til JÄGERSRO den 28. ds.. Men herom nærmere.