DONNA DONNA/TOM ERIK SOELBERG (forsidefoto) løb et kanonløb i V 75-2 på SØRLANDET TRAVPARK i lørdags. Langsom starter og endte som sidste hest i 1ste række. Det lovede ikke godt. Kort inde på opløbet kom der en åbning og vi skal love for en kanonafslutning, der endte med en flot 2den plads i 1.15.4/2.140 mtr og nok 20.000,00. Hun løb for første gang uden sko hvilket passer hende bedst. Den hest får vi meget glæde af.

DARLING JET/JARMO NISKANEN (tekstfoto)  i LYON  blev en hurtig galop og så var det slut. Vet. skal se på hende i dag.

PANTIN/JOHNNY TAKTER gik et godt løb indtil 200 meter før mål. Kusken lå godt til som 3die par udv.. Da kusken følte at der er mange kræfter i hesten valgte han at gå frem for at presse, men desværre gik den helt ned i opløbet. Efter løbet fik vi konstateret Bronchias og blod i urinen efter formodentlig et nyreslag el. nyresten. Det må blodprøverne vise.

Samme dag var jeg sammen med JARMO NISKANEN kørt til auktion i CABOURG, hvor samtlige heste kl 10.00, ville blive præsenteret efter sulky. Desværre havde man pludselig besluttet at banen skulle omlægges, så vi måtte pænt undvære og vente på auktionen, der først begyndte kl 14.00. Kvaliteten af hestene var ikke særlig stor og dette sammen med den manglende præsentation og endelig en forestående beslutning om at tildele et nyt spilleselskab licens, ikke til spil på heste, men andre former for spil, hvilket har gjort hestesporten nervøs for at PMU vil miste omsætning, hvilket man i øvrigt allerede har gjort. Præmierne bliver under alle omstændigheder mindre til næste år. Alle disse forhold gjorde at heste efter vores vurdering var tæt på den halve pris.

Vi købte 2 stk 3-åringer, en hingst, EMERALD HEART efter NIKY e. QUELLE VOIE LACTEE, kval i provinsen på 1.12.4. Vores vurdering til en værdi af € 20.000. Vi fik hammerslag på € 10.000. Den anden er en hoppe, ENADORA efter COCKTAIL JET e. QUELLE FUSÉE,  kval 1.19.9 vores vurdering gik på € 25.000. Vi fik den til € 13.000. JARMO har allerede været på træningsbanen med dem begge og var ganske godt tilfreds.