Vi har hele 3 heste til start på SKIVE TRAVS største løbsdag, kaldet  Musketerdagen, søndag den 23. april.

Løb 3/2060 med program nr 2 finder vi EVITA GREENWOOD/RENÉ KJÆR (tekstfoto). Hesten har længe døjet med en ondartet halsbetændelse og mangler formodentlig et løb i kroppen. Vi håber hun kan være mellem de 3 første.

Løb 5/2060 med program nr 2 starter vores 3-årige hoppe CHEETAH ELEGANCE/BIRGER JØRGENSEN. Hun skal for alvor  til at komme i gang og derfor gælder det om at gennemføre med et fejlfrit løb. Vi har ingen forventninger om en topplacering.

Og endelig kommer vores bedste chance i løb 11/2.550, nemlig DONNA  DONNA/  BIRGER JØRGENSEN (forside foto)   med program nr 5. Hun er en dejlig væddeløber, som i sit sidste løb gjorde en fantastisk indsats. Som sidste hest på lige bane gik hun en kanonspurt og endte på en 2den plads. Hun er en langsom starter, men til gengæld i besiddelse af en kanonafslutning. Flasker det hele sig er hun en vinderchance.

Vi ses på søndag.