En hård, men vellykket tur til Frankrig endte med køb at et par nye heste. På familien Baudrons gård el. farm må man nok hellere benævne stedet, fandt en auktion i OSARUS regi. Blandt næsten 90 heste fandt vi en 2 årig hingst, FANTOCCINI (forsidefoto) efter SAM BOURBON e OLA MARIA. Hesten har den 6. juli iår kval. i tiden 1.20.2 /2.000 meter.

Stedet drives i dag af ROGER BAUDRONs barnebarn. Så skulle det være årets køb i Frankrig. Men vores interesse begyndte at se lidt nærmere på avlshingsten VILLAGE MYSTIC, som er efter LOVE YOU. En hingst hvis afkom, der er ved at være øget interesse for. Så måtte vi absolut se om der var noget interessant blandt flere 1-åringer. Det synes vi, idet vi fandt en 1-åring hingst med navnet GIFT BLUE (tekstfoto) , som er efter moren PRISCILLA BLUE,  sin årgangs bedste hoppe med en samlet indtjening på ca 7,8 mill dkr og en bedste tid på 1.10.0.

Den 2-årige er gået i træning hos JARMO NISKANEN og den 1-årige skal køres til hos en af JARMOs samarbejdspartnere.

DIXON DARK er blevet slettet fra kval. løbet til U E T for 4-årige. Et løb, som hesten sagtens kunne begå sig i, men da der kun er 8 dg. til finalen og incl. en rejse til STOCKHOLM, så afgjorde vi sammen med træneren at det ville vi ikke udsætte hesten for.  Der kommer i LILLE d 9 okt. et spændende regionalløb med en senere finale samme sted i november og endelig i december en slutfinale på VINCENNES med € 45.000 til vinderen. Trænerens helt klare intentioner går på, at dens udvikling bliver på hestens præmisser. Den har talentet til at kunne udvikle sig til en tophest, hvis vi passer godt på den.